fbpx

Boek – Jouw Talent

‘Dit boek geeft een uitstekend inzicht in hoe je plezier, talent en succes kunt combineren’. 

– Robin van Galen, Olympisch kampioen als coach in 2008 over het Boek – Jouw Talent

boek-jouw-talent
boek-jouw-talent

Informatie:

Auteur
ISBN 9789080724105
Aantal pagina’s 136
Gepubliceerd
Bindwijze paperback

Boekomschrijving:

Succes is voor iedereen weggelegd, iedereen heeft talenten, maar je moet wel eerst ontdekken wat je talenten zijn en deze vervolgens ten volle inzetten.

Vanuit de nieuwste inzichten van de meest vooraanstaande wetenschappers geeft Martijn Leonard aan hoe je met jouw talenten en de juiste mindset een flow kunt creëren. Een flow waarin je niets liever doet dan wat je aan het doen bent en tevens optimaal presteert.

Dit geeft jou onmisbare kennis bij het kiezen van de juiste studie, het creëren van jouw droombaan en is een must voor iedereen die streeft naar een gelukkig en succesvol leven!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk ook eens bij het e-book “leren over talenten” 

Tijdens je leven zullen je dromen veranderen, zullen je waarden worden aangepast en zullen je vaardigheden zeker veranderen. Maar de kern van je persoonlijkheid, jouw talenten – hoe georganiseerd, hoe competitief, hoe probleemoplossend etc. je bent – zal opvallend genoeg gelijk blijven in je leven. 

Jouw talenten zullen niet veranderen na verloop van tijd of door situaties, maar zullen zich steeds op een andere manier manifesteren in specifieke situaties die je zult tegenkomen. De kern van jouw persoonlijkheid – jouw talenten – verandert nauwelijks in de loop der jaren. Het is daarom erg belangrijk dat je jouw talenten goed kent en goed kunt omschrijven. Pas als je eenmaal weet wat jouw talenten zijn, kun je deze ontwikkelen en optimaal benutten in je werk en vrije tijd.