betere prestaties en ontwikkeling

Ontdek jouw individuele voorkeuren naar Flow

Leer van de wereldtop

Topspelers als Messi, Ronaldo, Frenkie de Jong, Mbappe, Kluivert en Bergkamp zijn 500% effectiever als zij hun Flow voorkeuren inzetten. 

Elke speler heeft voorkeuren. Als jij je bewust wordt van je (onbewuste) voorkeuren kun jij jezelf in je kracht zetten en jouw rendement verhogen.

Het is essentieel dat jij je individuele voorkeuren inzet, anders zul je teveel moeten nadenken en bewust aandacht besteden. Met als gevolg dat je handelingssnelheid omlaag gaat, je onnodige fouten gaat maken, er geen flow ontstaat en je rendement drastisch zal dalen.

+ 500% EFFECTIEVER

in het uitvoeren van voetbalacties
(vanuit analyse van de wereldtop)

84% VAN DE GOALS

van de wereldtop ontstaan uit het benutten van individuele
voorkeuren naar Flow (gemiddelde over >1000 doelpunten) 

Er is een wereld voor mij open gegaan. Ik had gewild dat ik deze inzichten al eerder had gehad. Mijn rendement is enorm gestegen.

De inzichten over mijn individuele voorkeuren zijn heel herkenbaar, makkelijk te begrijpen en heel concreet toe te passen. 

Alleen de test is al erg bijzonder en een belevenis. De beelden en de zelfregulatie tool in de app helpen mij bij de toepassing op het veld

Inzicht in de individuele voorkeuren van spelers stelt mij in staat om maatwerk te leveren, beter op hun af te stemmen en spelers in hun kracht te zetten.

Door de inzichten ben ik veel beter in staat om mijn speelwijze, wedstijdvoorbereiding en coaching af te stemmen op mijn spelers.

Je hebt extra tools om de knelpunten in de speelwijze beter op te lossen en het rendement van key-spelers en key-momenten te verhogen.

Stap 1 – flow type test & persoonlijk gesprek

Met de Flow Type Test worden door een aantal eenvoudige fysieke motorische testjes jouw individuele voorkeuren bepaald. Omdat jouw individuele voorkeuren en drijfveren zich in het lichaam bevinden, kunnen we door de lichaam en brein connectie jouw Flow Type achterhalen. 

De uitkomst levert geen goede of slechte antwoorden op, maar voorkeuren. Omdat het lichaam nooit liegt is de test 100% betrouwbaar.

Vervolgens zullen we de uitkomsten van jouw voorkeuren, drijfveren en sterktes en zwaktes bespreken in een persoonlijk gesprek.

Stap 2 – Gebruik onze App

  • Bekijk de inzichten van jouw Flow Type – jouw voorkeuren naar Flow;

  • Je hebt toegang tot unieke beelden van professionele spelers met dezelfde voorkeuren als jou;

  • Onze zelfregulatie tool leert je hoe je jouw individuele voorkeuren optimaal kunt inzetten;

  • Jouw aangewezen coach in de app zal al je eventuele vragen beantwoorden;

  • Leer en deel ervaringen met andere deelnemers van de app via de community.

Stap 3 – Toepassing op het veld

In deze stap pas je de nieuwe inzichten toe tijdens trainingen en wedstrijden. Je kunt de toepassing bespreken met je persoonlijke coach of met andere deelnemers in de community.

De details maken het verschil in het voetbal. Zorg ervoor dat jij het maximale rendement haalt in wedstrijden – met name tijdens key-momenten – bij het aanvallen, verdedigen en omschakelen.

beoordeling

testen afgenomen

maak een keuze

voor elk pakket zijn drie stappen inbegrepen

Stap 1:
Fysieke Test

Stap 2:
Bespreken van resultaten in een persoonlijk gesprek

Stap 3:
Gebruik de Flow Type App

toegang tot expert in de app

Heb je eigen vraagstukken of knelpunten dan kun je deze voorleggen aan je aangewezen coach die expert is in individuele voorkeuren en voetbal.

Naast kennis en ervaring in Flow Type hebben de aangesloten coaches zelf meer dan 15 jaar als hoofdtrainer gefungeerd, van amateur tot het hoogste niveau.

Wij begeleidden o.a. coaches en spelers van ADO Den Haag, Feyenoord, SC Heerenveen, de bondcoaches van de KNVB en FFC Moskou.

Wij helpen jou nu ook graag.

zelfregulatie met beelden

De App bevat video’s van spelers als Messi, Robben, Frenkie de Jong, Ronaldo, Berghuis, Bergkamp, Kluivert, Huntelaar etc.

Voor elk Flow Type hebben wij beelden van bijpassende speler(s) zodat je kunt zien hoe hij jouw voorkeuren uitvoert op het hoogste niveau. En je zult zien dat de beste spelers grote verschillen vertonen in voorkeuren.

De zelfregulatie tool helpt je om de inzichten en voorbeelden toe te passen bij je eigen team op jouw niveau.

leer van elkaar

De App is mobiel-, tablet- en desktopvriendelijk en maakt gebruik van de nieuwste e-learning technologie. De App is gebaseerd op actiegericht leren, met als doel om de kennis en vaardigheden eigen te maken.

De inhoud, je aantekeningen en communicatie met de community en jouw coach bevinden zich allemaal op één platform voor een gestroomlijnde ervaring.

Je kunt dus reageren op ervaringen van andere deelnemers en jouw eigen ervaringen delen met gelijkgestemden. 

 

start direct en haal het maximale uit jezelf