fbpx

Onze Trainers / Coaches

Martijn Leonard behaalde zijn bachelor Business Administration en master Human Resource Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij studeerde af op de onderwerpen Leiderschap in Teams & Flow. Hij is de oprichter van Next Talent, waarvoor hij nu tien jaar actief is. Martijn is auteur van het boek “Jouw Talent – Creëer jouw Flow”. Hij heeft meer dan 15 jaar praktische ervaring in het werken met teams. Als docent en performance consultant is hij verbonden aan de ActionTypes Academy dat is opgericht door de coach van de coaches Peter Murphy. Hij is daarnaast trainer/coach voor het internationale Flow Centre, dat is opgericht door Dr Susan Jackson, de vrouw die samen met Dr. Csikszentmihalyi als eerste in de wereld Flow in de sport introduceerde. Hij is CEO van Flow Centre Nederland (flowcentre.nl). Martijn is als coach ICF gecertificeerd en volgde o.a. de opleidingen Flow Diploma bij Flow Centre, Action Types en ECO Coachen.

 

Frans de Kat

Frans de Kat studeerde af aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. De Kat is Mastercoach NLP en is TFC Flow coach. Frans behaalde in 2003 het diploma Coach Betaald Voetbal (UEFA Pro) en was van 2001 tot en met 2003 bondscoach van het Nederlands vrouwenteam. Als coach heeft hij een schat aan ervaring opgedaan bij nationale teams en clubteams met zowel mannen- als vrouwen. Daarnaast was hij Hoofd Opleiding bij ADO Den Haag. In 2014 kwam de Kat in dienst van Arsenal FC. Per 1 juli 2016 werd de Kat coördinator van de voetbalopleidingen bij de KNVB Academie, waar hij verantwoordelijk was voor het opleidingsaanbod voor trainers en coaches, van pupillentrainers tot en met coach betaald voetbal. Hij begeleidde zelf, als UEFA PRO docent, cursisten als Arne Slot, Danny Buijs en Kees van Wonderen. Op dit moment werkt Frans in het onderwijs als docent en leerjaar coördinator. 
 

Meer informatie over onze trainers/coaches volgt…

Onze Missie

Wij willen dat iedereen zijn eigen kracht kent en deze optimaal kan inzetten. Hiermee willen we mensen productiever, beter en gelukkiger laten functioneren. Met als bijproduct dat het aantal burn-outs, ziekteverzuim en andere fysieke en psychologische klachten zal afnemen.  

Onze Visie

Om mensen optimaal te laten functioneren richten wij ons op:
1. Het inzichtelijk maken van talenten en drijfveren
2. Het benutten van talenten waardoor potentieel verwezenlijkt wordt
3. Een omgeving te creëren waarin mensen in flow geraken.